RSS
 

За мен и блога

Здравей, нищо неподозиращи читателю,

Ако продължиш да четеш има опасност да се натъкнеш на голям извор от лични мнения по разни въпроси - математика, компютри, сигурност, политика, изкуство, метъл... Мненията са лични, както и коментарите. Хич и не претендирам за убедителност, пази боже за неутрален поглед върху нещата. И без това вече не е на мода. Но пък може би в гледната ми точка има логика. Това сам ще трябва да решиш, но вярвам, че каквото и да ти е мнението за живота можеш да научиш много от нечия чужда гледна точка. В случая - моята. А за коментарите позволявам и чужди мнения. Ама наистина. Не се майтапя. Пробвай да се увериш.

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*

 
 1. brnn19

  декември 16, 2010 at 12:24 pm

  Здравей, добавих те в блогрола на http://prochee.wordpress.com Ако искаш добави го и ти в твоя.

   
 2. gen

  февруари 8, 2011 at 7:22 pm

  Здравей, страхотен блог, много критично, скептично мислене, прекрасно! Ако е удобно, би ли оставил емайл адрес, никъде не намерих в блога, интересно ми е да чуя мнението ти относно една доста нашумяла тема, мит ли е или не. Става въпрос за телевизията и влиянието й върху човешкият мозък. Повишени алфа вълни, забавени процеси в мозъка (главно в лявата половина), облъчване, промиване на мозъци, затъпяване. Имам доста матерял и мнения, които мога да ти пратя. Благодаря.

   
 3. pi314

  февруари 8, 2011 at 8:28 pm

  Радвам се че ти харесва :). Можеш да ме намериш на me@pi314.ascella.org, ако не друго мога да ти обещая че ще ги разкостя :).

   
 4. 123

  април 24, 2011 at 1:18 pm

  Здравей! Какво мислиш за една от най-големите конспиративни теории? Именно HHARP :

  http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=406&aid=9728
  http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

  Чисто от физична гледна точка, възможно ли е това?

   
 5. gospodinov

  ноември 10, 2011 at 1:51 pm

  Убав сайта бе..