RSS
 

Колко полицаи са нужни за да сменят една крушка?

16 ян.

Отговор: шестима. Един стъпва на масата и хваща крушката, четирима хващат масата и почват да я въртят, а шестия пази да не дойде тока.

Това всъщност не е виц - ето на, подопечните на Цветанов са демонстрирали умения в електроинженерството, докато воденият от тях арестант в тъмното е изтичал до личния си сейф, в тъмното е успял да въведе комбинацията, извадил е личния си пистолет, и за да не изцапа мебелите си е избягал в банята и се е застрелял. За по-сигурно - три пъти.

Добре че преди няколко дена излезе шефът на ГДБОП, че да ни успокои, че не абсолютната некадърност и престъпна немарливост са в основата на видимата безпомощност на МВР, а неоправдани критики.

Въобще след поредното осрано разследване и поредното "самоубийство" на разследвано лице в присъствие на полицаи е просто смешно да говорим за ред в държавата. Освен с най-раздут бюджет в ЕС и най-ниско доверие в обществото, нашата полиция би водила и в статистиката на неразкритите престъпления, ако разбира се имаше такава статистика. Само че няма нищо, освен напудрени числа за "приведени в извесност" извършители, които обаче в голямата си част така  и не биват осъдени, а жертвите им остава да разчитат на самоуправство за да получат възмездие.

Ако, разбира се, въпросния бандит не е прикриван от полицията.

Влиза един човек в районното и гледа Бойко Борисов играе шах с куче. Човекът подвикнал "Еее, какво умно куче!", на което Борисов отговорил: "Аааа, не е толкова умно, водя го с 3 на 1 партии".

На другия край на спектъра е придворния шут, понастоящем маскиран като премиер на България. Тамън бяхме позабравили изцепките му, но - шило в торба седи ли - безграничната шизофрения се прояви за пореден път. В едно от така любимите му ръфания с Първанов, този път по повод обезценката на орденът "Стара планина", премиерът захапа неизвестното вице, че е получил медал без да е направил нищо кой знае какво.

Звучният шамар на Марин, който комбинира връщането на медалът с излагането на простия факт, че преди по-малко от два месеца именно Борисов е от предложилите Марин да получи медал, беше сигнал за поредния зрелищен автогол на нашия премиер. Особено интересен е доста сдържаният тон, с който Марин обяви г-н Борисов "позор за България", нещо очевидно отдавна.

В типичния си тон Борисов замаза положението като заяви, че "Хората се радват на ордени, кучето - на месо. Това съм казал, нещо пак ли съм сгрешил", напомняйки за предното му предложение да се нахрани кучето, открило трупа на Мирослава. Така де, кучето, което е присъствало, тъй като Стоев е показал къде е трупа на Мирослава. И да, връзката е една и съща, тъй като въпросният не може да поддържа една и съща теза в две последователни изречения.

Статията не е политическа, понеже ако смесицата от лъжи, махаленска простотия и некадърност, с която ни заливат управляващите е политика, то аз съм ТРАМВАЙ.

 

Tags: , , , ,

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*

 
  1. Колко полицаи са нужни за да сменят една крушка?

    февруари 5, 2012 at 3:14 pm

    [...] Колко полицаи са... via Пи-пи-пиленцееее on 1/16/12 [...]