RSS
 

Нима не е приказката, че който плаща, той поръчва музиката?

15 Дек.

Не знам дали съм единствен, но напоследък адски много се дразня на реториката на настоящия министър-председател, и особено в частта в която обяснява как ТОЙ построил магистрали, спортна зала, мислел да строи стадион, да раздава пенсии след национализираните пари от частните пенсионни фондове и така нататък.

За мен е меко казано нагло, при положение, че всеки божи месец повече от 800 лв от заплатата ми директно отиват в данъци, без да броя ДДС-то и акцизите на бензина. И с тези пари се финансират абсолютно всички тези проекти, и на всичкото отгоре се плаща НЕГОВАТА заплата, служебния му автомобил, командировъчните, правителствената болница, директно се финансира партията му и така нататък и така нататък.

И за награда, тази медийна проститутка има наглостта да излиза всеки ден по телевизията и да ми обяснява как ТОЙ, видиш ли, построил цяла спортна зала. Само за това си действие най-нагло бръкна в джоба ми и взе 15 лева, както и на всеки друг българин, включително пенсионерите и децата.

А сега изтипосва целодневно по разни медии да ми обяснява, че, видиш ли, ТОЙ ще строи нов национален стадион, за което без да ме пита ще бръкне в джоба ми да изкара още 20 лева, както и на всеки друг българин, па бил той гладуващ пенсионер или болно дете.

Що не вземе примерно да построи този стадион с жена си, дето прибра 500 млн. лева, последните 140 млн. лева тия дни, от продажбата на СИБанк? Нали е много печалившо мероприятие, то билети, то развитие на спорта, да се чудиш как не се натиска...

Еми затова не се натиска, щото както спортната зала, така и новия стадион, ще са поредните грандомански соц идиотщини, дето ще е тотално неефективна и на загуба1 и само ще цоца пари от републиканския бюджет, тоест, вместо да за образование и здравеопазване на нас и нашите семейства. И за капак ще се хвали, че го ТОЙ го е построил...

  1. Сам каза - 5000 души гледат мач, ама тогава обясняваше че трябвало стадион за да не затварят центъра на София за тия гамени. Само 15 минути след това обясняваше как ще е супер печелившо мероприятие. Никъде не споменава какво ще стане със сегашният стадион Васил Левски, но подозирам кой ще плаща за него... []
 

Tags: , , , ,

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*