RSS
 

Любов без граници

23 окт.

Да е*еш или ядеш ... някои хора явно имат проблем с разграничаването

Когато говорим за шокиращи реклами, за някои хора първенството се държи от PETA. И може би имат право, като потърсим изображения в Google с името на всеизвестната хипарска организация първите няколко страници са зарити с голи мадами в предизвикателни пози.

Последната такава е с Памела Андерсън, разчертана на анатомични части1

Според мен картинката е доста добро помагало за научаване на английския език и сравнителната анатомия, особено ако успеете да прочетете думите. Ако едно време имахме толкова атрактивни помагала в училище ... мисля че щях повече да наблягам на езиците.

Но майтапа настрана, честно казано на мен повечето от картинките ми харесват. Например, като видя Шарлот Рос, гушнала бялото зайче, ммм ... Да, Шери, и ние предпочитаме да гледаме дупето ти, вместо да носиш кожено палтенце ... пък съм фен и на зайците.

Та ясно ... хипитата обичат животните ... ама при толкова голи жени почвам да се чудя за каква любов по-точно говорим. От друга страна, гледката на вмирисани хипари едва ли щеше да е кой знае каква реклама на организацията, така че нужната пропаганда на продукта си2 явно са намерили, както всяка друга комерсиална организация, в еротиката.

  1. С доста грешки, трябва да добавя. []
  2. Продуктът е индулгенцията, която ти продават след като са ти вменили вината за смъртта на хилядите невинни пухкави животинки. []
 

Tags: , ,

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*