RSS
 

За имигрантите, бежанците, чужденците и други забавни теми от съвремието

15 сеп.

Третирай другите така, както искаш те да третират теб.


защо се налага да обяснявам това на хората в 21 век
е крайно учудващо за мен...

 

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*

 
 1. ЧУК!

  септември 16, 2015 at 9:26 pm

  Ти си тъпо неолиберално копеле с промит от книжките на Айн Ранд мозък. Тъй нареченото либертарианство или както е по-правилно да се нарича-неолиберализъм, е идеологическа зараза, по-опасна от марксизма и със същата връзка с реалността. Като всяка крайна идеология и религия, неолиберализмът не може да доведе до нищо добро. Рандаджийте като тебе обаче са пълни тапири и гьонове, за вас пропагандата на неолибералните тинк-танкове като ИПИ и "Отворено общество" е по-стойностна от сериозните академични изследвания по икономика, ма то за последните се иска акъл и минимална математическа грамотност( диференциални уравнения и подобни), за да може да ги разбере човек, а това липсва на неолибералите, т.е. на лумпени като теб или оня с блога "кака сийка". Къде, къде по-лесно е да се гледа Саут Парк и булшитът там да се има за СВЕТАТА ИСТИНА едва ли не. И да поздравя теб и всички неолиберали накрая- със здраве и да си начукате братя и сестри.

   
 2. pi314

  септември 17, 2015 at 12:24 am

  интересна гледна точка, а какви са тези сериозни академични изследвания? май обратното е вярно ((http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07418825.2012.659200)
  щото за една държава съсипана от емигранти не съм чул в световната история, само емоционални внушения за някаква фабрикувана драма.

  това, което ще остави обаче следи е расизма и ксенофобията, която се изражда в страх към другите и различните... като битите в софия от скинари.