RSS
 

Серго, Бойко и Местан - тикви от един бостан!

19 юни

Когато народът се страхува от управниците, това е тирания. Когато управниците трепнат пред народа, това е свобода.

Томас Джеферсън

Властимащите съвсем се самозабравиха, започвайки с гениалната идеа на необруления орешак да сложат мафиот на ДанС и завършвайки с вещата намеса на пудела Мая Манолова, обявила протеста за сбирщина цигани, довнесени от ГЕРБ от провинцията.

Началото на протестите беше ДАНС, но няма да бъде края. Началото  на френската революция от 18 век започва със събирането на Националното събрание. Представителите дори на третата група, обикновените хора, далеч не са започнали с идеята за войни и революции, но с няколко вещи хода на краля, включително подкокоросването на Прусия и Австрия срещу Франция (с цел да го върнат на власт) обръща хората срещу себе си, което му коства главата.

Дали ще завършим сагата с Наполеон, или ще постигнем свобода само времето ще покаже, но междувременно ще Ви пратим фостафка!

 

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*