RSS
 

Когато Пешо, Гошо и Ганчо ми кажат че ...

05 юни

"Знаехме за негативите на планът Ран-Ът още като го писаха."

"Ясно е че издуването на паричния пазар беше фалшив балон."

"Федералния резерв предизвика тази криза."

"Знаехме за рецесията още от 95-та година."

... никога не забравям, че ...

... както казват в Икономическите среди: "Да, човекът е гений: той предвид 9 от последните 3 рецесии!"

... as we say in Economics circles: "Yes, the man is a genius: he predicted 9 of the last 3 recessions!"

 

Tags: , , ,

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*

 
 1. Георги

  юли 9, 2009 at 2:42 pm

  Той Гошо хубаво ти казва, ама не знае дали ти слушаш изобщо. Айде сега да кажа: Евентуалното поразумение с МВФ е продиктувано от съмнителни мотиви, невежество, неблагоразумие или ясна цел във вреда на държавата и страната. Казва се "споразумение", защото се поемат допълнителни агнажименти за намаляване на социални разходи /заплати, пенсии и др. и увеличение на данъци/. Затова Бойко каза, че го саботирали със предизборно увеличение на заплати и пенсии. Защото най-вероятно после ще трябва да ги сваля.

   
 2. pi314

  юли 20, 2009 at 5:52 pm

  Всяко споразумение с МВФ е много лошо нещо, и трябва да се избегне на почти всяка цена. Миналата година можеше да се избегне, дано и сега може да се избегне.

  Относно икономическата програма на ГЕРБ, нека не говорим още, а да изчакаме какво ще сътворят. Много скоро ще се наложи всички тия дето плюят да почнат и да работят, и ще видим това как им се отразява. Въпреки започналите гонки на качествени кадри от управлението, трябва да имаме някаква надежда...

  Но статията ми не беше за ББ, а че е грешка да се прави оценка за компетентността на някой само защото сред хилядите глупости бил казал нещо вярно. В крайна сметка счупения часовник показва точното време 2 пъти дневно!