RSS
 

Храна за ума ...

03 май

Преди сватбата:
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Мога ли да ти вярвам?

След сватбата - четете отдолу нагоре.

Послепис: Не знам дали мястото на послеписа не е в началото, щото който го е прочел вече си е изградил мнение, но лично на мен този анекдот доста ми хареса. Както съм се заженил с ускорени обороти... но все пак малко майтап да вложим в обстановката, че в блога съвсем заприличах на маниак-самоубиец.

 
1 Comment

Posted in Лични

 

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*

 
 1. Venera

  май 3, 2007 at 8:26 pm

  Хахах :)!Макар и леко пресилено,това анекдотче не е лошо,макар семейният живот да си има и доста положителни страни.
  А ти маниак - самоубиец.....не!Просто нормална реакция на човек под афект.Минава ти след време въпросът е ,че докато си афектиран си превъзбуден и това ,което говориш и мислиш е леко (да не кажа доста ) пресилено и се разминава с действителността.
  Душка си ми ти,но и ти като мен си склонен да преовеличаваш на моменти.Иначе ,по-спокоен човек от теб ,едва ли някога съм срещала.С подобни дебели нерви не всеки може да се похвали!Направо ти завиждам :)!
  Нещо пак се прозявам,но това е заради променливото време и ответната реакция на хомеостазата ми(пролетна умора - през май??).Пак добре,другите са болни.
  Скоро ще те гушна :),а до тогава бъди добро мече и се усмихвай повече !
  п.с. Радвам се да те видя в better mood! 🙂 *гуш*