RSS
 

Life sux?

14 апр.

Даа...

Скапано ми е. Интересно ти как би се чувствал ако човека, който твърди, че ти е приятел не ти отдели време за да ти помогне. Предаден?

Ако болката беше звук, щеше да е нещо като ИИИФИИЯИИИКККККИИИ. От типа, който те задушава и ти пречи да се усмихнеш. Дори и насила. Нещо като да ти вадят нервите с памук, каквото и по дяволите да е това.

На жените не може да се разчита и това е. Съжалявам, опитвам и опитвам отново, но не става. Винаги ще успеят да ти забият нож в сърцето, само да се постараят. Единственият начин да се спасиш е да не ги възприемаш като момичета... но какъв е смисълът тогава в цялото начинание???

Май ще взема да си похлипам на спокойствие, докато няма никой наоколо. Скапан живот и скапани чувства. Просто не знам вече какво да правя. Явно ще си умра сам. Така поне ще е в компанията на човек, който ме обича и на който мога да разчитам.

 

Остави коментар.

Идеята на коментарът е да има принос към дискусията или да изразява гледна точка. Коментари, несвързани с темата, както и пълни с обидни или вулгарни думи, както и лични нападки, няма как да допринесат за това и ще бъдат трити.

 

*

 
 1. sis

  април 15, 2007 at 4:46 pm

  nedej taka! takiva neshta ne se mislqt!!! nakraq vinagi vsichko se narezhda dobre. i... kollkkoto i da ne iskam da ti go kazha - pozdravleniq za blog-a 🙂

   
 2. HeYJIoBuMa

  април 15, 2007 at 5:50 pm

  Извинявай, но каква е разликата дали ще ни възприемаш като момичета или като хора? Какво се променя в отношението ти? И като чуя някой като теб да казва, че се държал с момичетата еди-как си веднага ме вбесява мисълта, че вие май ни възприемате като нещо подобно на инвалиди. Защо не опиташ да ни приемеш за равни например? - Не ни подценявай, но не ни и надценявай.

  Съжалявам за може би по-острия коментар, но обясни ми също защо трябва някой да е длъжен да ти помага? Човек е длъжен да си решава проблемите сам, а ако дойде помощ от някъде - добре дошла. Самодостатъчността е висша форма на емоционална интелигентност 🙂 Успех за напред.

   
 3. Venera

  април 22, 2007 at 8:36 pm

  Този пост с гумичката и да го няма.:)

   
 4. Venera

  април 28, 2007 at 7:34 am

  Ааа...НЕ!Това ,ако още веднъж го прочета или ще си форбидна страницата ,или ще се мъча да я хакна или...Ей,кога ще го махнеш това,хмм?Знам аз 30-40 палачинки ще поправят този моод :)!Бтв от 2 месеца си мисля какво да ти взема за рожденото денче и се удрям на камък.Ама то на толкова специално мече е много трудно да му намериш нещо ,което да му подхожда така добре.Ще го измисля,а междовременно знам ,че като дойда ще те нагушкам едно хубаво ,да видим после ще смееш ли да се намръщиш :P!Мече златно!Хихихи...още не мога да повярвам ,че ставаш по-голямо с 1 годинка :)!Някак си не мога да го приема.Може би ,защото в тялото на вече зрял човек се крие едно малко дете,което с ръце е скрило личице и поглежда плахо изпод пръшчетата си големия свят ,оглежда се и като не хареса нещо збръчква сладкото си носле или одобрително кима с глава.
  Е ,как да не те обича човек,хмм???Като цялото си едно голямо сърчице!Виждаш ли сега,един пост не мога да напиша сериозен,защото винаги като става въпрос за теб и ми е едно такова мило и драго.Много хора те обичаме и тази година ще ти спретнем един незабравим рожден ден :)! Представи си аз ,Лидето и Захари + Ицо 😀 e не е ли да се rofl-неш?Ама стига съм те надъхвала,ти сам ще видиш какво те чака :)!*гууушшш *(n+1) и сега си представи един зациклил алгоритъм :p!
  Mit Liebe,V 😛
  p.s. ^.^ :Ти си мече 😛

   
 5. NoSf3ra7u

  август 25, 2007 at 6:09 pm

  taka si e tva e mnoo smislen tekst

   
 6. поли

  април 7, 2009 at 4:56 pm

  kokoko abee vii nared li ste ?

   
 7. поли

  април 7, 2009 at 4:56 pm

  tva mai vi hlopa dyskata :D:D:D

   
 8. поли

  април 7, 2009 at 4:56 pm

  da ne vi traka ne6to?

   
 9. поли

  април 7, 2009 at 4:57 pm

  hahaha :D:D:D:D

   
 10. поли

  април 7, 2009 at 4:57 pm

  abe da eba ima li nqkoi v toa skapan sait? :@